Cosmo Hairstyling wordt TEAM Kappers

Redactie 14-06-2017
Foto: PRHet team van TEAM Kappers.

Cosmo Hairstyling in Naaldwijk is veranderd in TEAM Kappers. Laura Zwager heeft de salon per 1 juni overgenomen. Laura is geen vreemde in kappersland. Ze runt al een TEAM Kappers in 's-Gravenzande en een vestiging in Sliedrecht. "Toen bekend werd dat de eigenaresse van Cosmo er mee wilde stoppen, bood ik me gelijk aan", vertelt Laura. "De kans om er nog een vestiging bij nemen, zo dicht bij huis, kon ik natuurlijk niet laten lopen."

Beleving

De salon is verbouwd om er een TEAM Kappers van te maken. "Dat ging supersnel, omdat Cosmo en Team beiden franchise concepten zijn van hetzelfde moederbedrijf.", gaat Laura verder. "Wat er veranderd is? De gevel is natuurlijk aangepast en we hebben een beetje verbouwd. De sfeer is nu wat huiselijker en we richten ons meer op de beleving van de klant, met een lekker kopje koffie, persoonlijke aandacht enzovoort. Dat is typisch TEAM Kappers."

Toch blijft er ook veel hetzelfde. Laura: "Het vertrouwde team van Cosmo staat nog steeds klaar om iedereen te voorzien van een leuk en hip kapsel. Ze worden daarbij bijgestaan door collega's van TEAM Kappers 's-Gravenzande. De dagelijkse leiding in Naaldwijk komt in handen van Denice Martin. Zij komt van het team uit 's-Gravenzande en zal als salonmanager aan de slag gaan. Ja, ik zal er zelf ook regelmatig te vinden zijn, maar ik ben meer de vliegende keep die tussen de verschillende salons pendelt. Ik ondersteun de medewerkers en salonmanagers. Daarnaast ben ik freelance trainer op gebied van kleur, en train ik de medewerkers binnen onze organisatie. Zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken."

Kwaliteit

TEAM Kappers is een kapsalon waar kwaliteit en gemak voorop staan. Laura: "Ons streven is dat goede kwaliteit bieden voor een schappelijke prijs. Onze kappers zijn goed opgeleid en ze volgen regelmatig cursussen. Daarnaast willen we het zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, want we werken zowel met als zonder afspraak. Je wordt snel en goed geknipt, zodat je met een ideale coupe en een grote glimlach weer de deur uit loopt. Dat is waar we voor staan", besluit Laura.

TEAM Kappers Naaldwijk is te vinden aan de Molenstraat 42 in Naaldwijk. Zie voor meer informatie www.teamkappers.nl/salons/team-kappers-naaldwijk. Volg Team Kappers Naaldwijk ook via de facebookpagina voor nieuws en leuke acties: www.facebook.com/teamkappersnaaldwijk.