Nieuw magazine over honden: Hond&Zo

Redactie 12-07-2017
Foto: Rob Voogd

Speciaal voor alle hondenliefhebbers in het Westland is er een nieuw magazine gelanceerd: Hond&Zo. De eerste editie van het magazine is deze week vol trots gepresenteerd door Manouk van Duijn en Suzanne van Leeuwen. Hond&Zo is het eindproduct van hun stage bij Uitgeverij West Media. "We hebben het hele traject gecoƶrdineerd: van concept tot advertentieverkoop. Al tijdens het maken van het magazine kregen we al heel leuke reacties van ondernemers uit de hondenbranche. Het eindresultaat is echt heel erg gaaf geworden", zegt Manouk van Duijn trots. In het magazine staan leuke en interessante artikelen, speciaal voor Westlandse hondenliefhebbers. Zo lees je in deze eerste editie over verzorgingstips, goed voorbereid op vakantie gaan, asielhonden en de hondentrimmer.

Het magazine wordt enthousiast ontvangen. "Reden dus voor ons om met dit project door te gaan", vertelt Suzanne van Leeuwen. "We zijn al druk bezig met ideeƫn voor de tweede editie, die in oktober gepland is."

Het eerste nummer van Hond&Zo is af te halen bij e Dierendrogist, Belinda hondentrimsalon, Avicentra dierenspeciaalzaak en Bruna in Monster; Megabeest 's-Gravenzande, Wateringen, Naaldwijk, Maasluis, Delft, Zoetermeer; 4voeter in Poeldijk; AH Naaldwijk, Readshop Naaldwijk en Dierenkliniek 't Westland in Naaldwijk; Trimsalon Dog Care in 's-Gravenzande; Discus in De Lier; Welkoop in De Lier en 's-Gravenzande; Jumper, Knippie Trimsalon, Exalto trimshop in Maassluis; Avonturia in Den Haag; The Bing en Steffies Pet Store in Hoek van Holland; Mogi Hondenfotografie in Delft; en alle vestigingen van Bibliotheek Westland.

Heeft u tips voor het tweede nummer of leuke verhalen over uw hond? Neem dan contact op via hondenzo@uitgeverijwestmedia.nl.