Camfferman en Pool winnen Open Bloemen Toernooi

Redactie 07-08-2017
Foto: PRAlle winnaars van het Open Bloemen Toernooi Naaldwijk.

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi van tennisvereniging LTC Naaldwijk is in de hoogste categorie heren enkel (speelsterkte twee) gewonnen door Jeroen Camfferman (G.L.T.C. Be Quick). Bij de dames enkel (speelsterkte twee) werd Elysia Pool (Meppeler LTC) de poulewinnaar.

In totaal namen 669 sportieve Westlanders en tennisliefhebbers van buiten de regio deel aan het toernooi, dat van 29 juli tot en met 6 augustus 2017 plaatsvond. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde 54ste editie van het open toernooi, met grotendeels mooi weer en spannende wedstrijden. De vele supporters bezochten het park gedurende de hele week om de spelers aan te moedigden tot in de finales. Aan het open toernooi deden alle niveaus mee, van speelsterkte 2 tot en met 8. Dit draagt bij aan de populariteit van het toernooi: gezellige en spannende wedstrijden wisselen elkaar af.

Stichting On Wheels

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi Naaldwijk steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting On Wheels uit Maasdijk. Sporten, maar ook een uitje of vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting On Wheels biedt mensen met een beperking, zoals de ziekte van Duchenne, het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit. Van iedere deelnemer wordt € 1,- aan dit goede doel gedoneerd. Dat leverde in totaal € 669,- op voor de Maasdijkse stichting.


Ander nieuws
Deel dit artikel