Kees Lammers wint Westlandse golftitel 2017

Redactie 27-09-2017
Foto: PRDe Westlandse Kampioenen 2017 v.l.n.r. Kees Lammers, Yannick van Zanen, Corry Boogaard en Joey Bui.

Met een eindscore van 78 bruto heeft Kees Lammers Het Westland Open 2017 gewonnen. De winnaar laat met deze score meer dan 100 finalisten (en in totaal meer dan 300 deelnemers) achter zich. Hij neemt de titel over van Kim Kuijsters, de titelhouder van 2016. Hiermee gaat de bokaal voor het eerst naar een man. Het Westland Open is een golftoernooi voor iedereen, ongeacht handicap.

Finale

Na 9 dagen Par 3 Challenges bij Golfclub Westland in augustus, werd zaterdag 16 september op golfbaan Bentwoud, de grote finale gespeeld. In de andere categorieën wonnen Corry Boogaard (cat. II, 42 punten), Joey Bui (cat. III, 49 punten), Yannick van Zanen (cat. IV, 60 punten). Bij de sponsors wonnen BOAL, Vuurenvaart en Van der Hoeven Interieur.

Het golftoernooi is volledig gefinancierd door ruim 100 sponsoren uit de regio. Naast financiële ondersteuning werden er door deze sponsoren ook prijzen beschikbaar gesteld. Zo is de Hole in One, geslagen op de finale dag door Kathrin Puls, beloond met een golfreis naar Portugal aangeboden door Go4Golfreizen.nl

Verder is tijdens het toernooi geld ingezameld voor het goede doel. Stichting Droom je Thuis mocht een bedrag van € 1450,-.

Op naar volgend jaar

Het Westland Open 2017 is de derde editie. Initiatiefnemer Bram Kloos is gesterkt door de vele positieve reacties, om met Het Westland Open 2018 voort te borduren op deze formule; vernieuwend, toegankelijk, met variërende handicaps en vooral; voor iedereen! Dat is en blijft de insteek om de golfsport toegankelijk te maken en onderling te verbinden.

Meer informatie op www.hetwestlandopen.nl