Sion verovert Mexicaanse markt

Redactie 09-11-2017
Foto: Photostudio G.J. Vlekke \/ FotovaEric Moor, algemeen directeur Sion, proost met Claudia Lee de Vink (rechts), Director General Akiko, op de samenwerking voor Mexico.

Phalaenopsis veredelaar Sion en het Mexicaanse agentschap Akiko hebben op 8 november een exclusieve samenwerking bekrachtigd. De officiële ondertekening vond plaats in de Sion-stand op de FloraHolland Trade Fair. Marktleider Akiko neemt exclusief voor Sion de Phalaenopsis-orchideeën op in haar assortiment. "Door onze exclusieve samenwerking met Akiko zijn onze Sion-rassen nog beter beschikbaar in Mexico", aldus algemeen directeur Eric Moor. "Om onze klanten optimaal van advies en service te kunnen voorzien, is het belangrijk dat zij ook bijgestaan worden door lokale professionals. In Akiko hebben wij een partner gevonden die deze activiteiten met begeleiding van Sion gaat uitvoeren."

Sinds 5 jaar is Sion actief in Mexico met de verkoop van Phalaenopsis plant materiaal. Phalaenopsis is een opkomend product in Mexico. De Mexicaanse consument raakt steeds bekender met de Phalaenopsis en is ook bereid extra te betalen voor goede kwaliteit.