Tendenz Kappers wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017

Redactie 24-11-2017

Tendenz Kappers heeft de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2017 gewonnen. Dat werd donderdagavond 23 november bekendgemaakt tijdens de feestelijke Eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland in de Oude Kerk in Naaldwijk.

De onderscheiding is een erkenning vanuit MKB Westland voor het meest onderscheidende bedrijf van de regio. De jury was diep onder de indruk van Tendenz Kappers en riep de kapsalon uit Honselersdijk uit tot winnaar. Esther en Rob Starrenburg, eigenaren van de kapsalon, namen de prijs in ontvangst. De andere genomineerden voor de prijs waren Smiemans Projecten uit Kwintsheul en De Winter Logistics uit Honselersdijk.

Tendenz Kappers is ontstaan uit een echte kappersfamilie. Het bedrijf werd vanaf 1937 opgebouwd door barbier Nelis Plomp als herensalon aan het statige Moddermanplein. Van Nelis Plomp is het vedrijf overgedragen naar zoon en schoondochter Jan en Ellen Plomp en inmiddels naar dochter en schoonzoon Rob en Esther Starrenburg. Vorig jaar juni werd Tendenz Kappers omgetoverd tot een moderne salon met een groene moswand, een ontspanningsruimte, aparte belevingszones voor elke behandeling, dagelijks verse broodjes op de menukaart en bovenal extra tijd voor de klant.