Kunstwerk symboliseert samenwerking in Rabotorium

Redactie 07-12-2017
Foto: Thierry SchutHans de Leeuw met Mark Zwinkels in het Rabotorium van het World Horti Center.

Hoewel het World Horti Center al even in gebruik is, werd het pand afgelopen week nog opgesierd met een mooie wanddecoratie in het Rabotorium. Dit werd aangeboden door Rabobank Westland en symboliseert het partnerschap tussen de bank en het World Horti Center.

"Van oudsher is Rabobank nauw betrokken bij de glastuinbouw. Wij onderschrijven al jaren het belang van samenwerking en innovatie in de sector. Wij ondersteunen daarom ook deze samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. De wisselwerking tussen deze partijen stimuleert de ontwikkeling en groei, zodat de Nederlandse tuinbouw een belangrijke speler blijft op mondiaal niveau. Voor de komende vijf jaar verbinden wij onze naam aan het auditorium. Het hart van het centrum dat innovatie, demonstratie en educatie met elkaar verbindt", zegt Hans de Leeuw, directievoorzitter Rabobank Westland.

"We hebben beiden de ambitie om oplossingen te bieden voor grote maatschappelijke thema's, zoals water, voedselvoorziening, voedselveiligheid, welbevnden en duurzaamheid. Het Rabotorium is een multifunctionele ruimte, waar evenementen, congressen en bijeenkomsten gehouden kunnen worden, die een bijdrage leveren aan de ambitie van de Nederlandse glastuinbouw. Daarvoor zijn we de Rabobank erg dankbaar", vertelt Mark Zwinkels van het World Horti Center.