S.V. Honselersdijk zaal onderuit op Texel

Redactie 11-12-2017
Foto: Martin van OostveenKenan Koseogl maakte \u00e9\u00e9n van de twee doelpunten.

Zoals te doen gebruikelijk hebben de zaalvoetbalheren van SV Honselersdijk in de 1e divisie weer een uitwedstrijd verloren. Ook de vijfde uitwedstrijd leverde geen punten op waar de voorgaande vijf thuiswedstrijden een zege opleverden. Op Texel werd met 6-2 verloren. SV Honselersdijk blijft zo op de 6e plaats staan in de 1e divisie.

De Dijkse ploeg keek op het Waddeneiland tegen een 2-0 achterstand aan halverwege. Pas bij 4-0 achter kwam het door treffers van Kenan Koseoglu en invaller Remco vd Ark terug tot 4-2. Hierna ging het andere oranje risico's nemen om toch nog punten over te houden. Texel maakte hier gebruik van en wist nog tweemaal te scoren. Daar de veerdienst na 21.00 uur niet meer terug naar Den Helder vaart moet de terugreis altijd op een watertaxi annex vissersboot gemaakt worden. Deze terugtocht naar het vaste land maakte meer indruk op de ploeg dan de wedstrijd.

Vrijdag 15 december om 20.30 uur wordt er in de Sosefhal weer afgetrapt voor een thuiswedstrijd. Een zware klus om tegen het Groningse Leekster Eagles voor de zesde maal dit seizoen een thuiswedstrijd te winnen.