Jumbo Kwintsheul opent 30 mei

Redactie 05-04-2018
Foto: Marie-Therese Kierkels \/ Beeld W

Jumbo Koornneef opent op woensdag 30 mei de deuren van haar nieuwe winkel aan de Raaphorst in Kwintsheul. De feestelijke opening vindt plaats om 09.00 uur.

Ondernemer Edward Koornneef is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening: "Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om de inwoners van Kwintsheul kennis te laten maken met het gevarieerde aanbod van Jumbo en hen volop winkelplezier te bieden. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om woensdag 30 mei een kijkje te komen nemen in onze winkel," vertelt hij enthousiast.

De nieuwe Jumbo winkel biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Jumbo formule, verwacht Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten. "Wij zijn trots dat we deze prachtige winkel kunnen openen. Klanten kunnen hier binnenkort terecht voor al hun dagelijkse boodschappen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Zij zorgen er immers voor dat je bij Jumbo winkelt met een glimlach en er alles vindt wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs."

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne daarvoor is van start gegaan.