Losse kaartverkoop De Naald start 16 juni

Redactie 07-06-2018
Foto: []

WestlandTheater De Naald start op zaterdag 16 juni de losse kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. De belangstelling voor het nieuwe seizoen is dermate groot, dat De Naald enkele voorstellingen heeft verplaatst naar de grote Koornneef zaal, en voor sommige voorstellingen extra avonden heeft bijgeboekt. De voorstellingen van Emiel van der Logt, het Leids Cabaret Festival, Zoutmus, Thijs van de Meeberg, SPIJKERS en Thijs Kemperink zijn inmiddels door de grote belangstelling overgeplaatst naar de Koornneef Retailgroepzaal van De Naald.

Cabaretier Henry van Loon, bekend geworden bij het grote publiek door zijn rol de hitserie De Luizenmoeder, heeft een extra avond erbij gekregen. Hij speelt op dinsdagavond 11 en donderdagavond 13 september een prille try-out van zijn nieuwe voorstelling in de Rabo zaal van De Naald. Het seizoen hierna kondigt De Naald al aan dat Henry van Loon met zijn uiteindelijke voorstelling in de Koornneef zaal staat.

Voor de show van Arjen Lubach heeft De Naald ook een extra datum kunnen boeken: naast de reeds uitverkochte show op 29 maart, staat de populaire cabaretier vrijdag 26 april nogmaals in De Naald.

Het volledige theaterprogramma van De Naald is te vinden op www.westlandtheater.nl of in de nieuwe theaterbrochure. Deze is gratis af te halen bij De Naald. Losse kaarten kunnen gekocht worden vanaf zaterdag 16 juni om 10.00 uur via de website en vanaf 12.00 uur aan de balie: 0174-636900.