Kandidaten gezocht voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019

Redactie 08-06-2018
Foto: Gerard-Jan VlekkeVorig jaar won Royal Lemkes de prijs.

Vanaf vorige week kunnen innovatieve ondernemers in de tuinbouw zich aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019. De organisatie roept kandidaten op die de groei en bloei van hun ondernememing weten te combineren met een duurzame toekomst.

Voor de nieuwste editie van de prijs is de organisatie op zoek naar ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Bedrijven in de primaire keten, van veredeling, teelt tot afzet van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen en paddenstoelen komen in aanmerking voor een nominatie. De schaalgrootte van het bedrijf is daarbij niet belangrijk.

Vorig jaar won Royal Lemkes uit Bleiswijk de prijs. Kandidaten kunnen zichzelf uiterlijk tot 21 september aanmelden of door een ander bedrijf of organisatie worden voorgedragen. Eind oktober maakt de organisatie bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen. Tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2019 volgt de bekendmaking van de winnaar. Alle informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op de website tuinbouwondernemersprijs.nl.