Carwash Westland bestaat 7 jaar en trakteert

Redactie 12-06-2018
Foto: Thierry SchutHet team van Carwash Westland staat ook dit jaar weer voor u klaar.

Vrijdag 1 juni bestaat Carwash Westland 7 jaar. Ter ere van deze verjaardag trakteert de Westlandse wasstraat de gehele maand juni op een bonus van 25% wastegoed bij het aanvragen of opwaarderen van de Carwash Westland waspas.

De hele maand is het aanvragen of opwaarderen van de waspas wel heel aantrekkelijk. Bij het opwaarderen (via de website of aan de kassa) vanaf 50 euro ontvangt men 25% bonus. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2018. Lees de voorwaarden op de website www.carwash-westland.nl of stel uw vragen aan een medewerker bij de kassa van de wasstraat.

Carwash Westland heeft nieuwe extra hogedruk waterinstallaties toegevoegd aan de wasstraat. Deze extra hogedruk installaties zorgen voor nog meer waterkracht op velgen, dak, dorpels, wielkasten en de voor-, achter- en zijkant van uw auto. Ook zijn er extra borstels toegevoegd voor de velgen en dorpels bij wasprogramma 1, 2 en 3.

Pantser

Ook introduceert Carwash Westland tijdens haar verjaardag de nieuwe extra wasoptie 'Pantser'. Pantser is een afstotende laag en zorgt voor beter zicht door de water- en vuilafstotende werking. Voor slechts 2 euro kan deze optie aan ieder wasprogramma worden toegevoegd.

Ook voor de kinderen is er een leuke actie. Zij kunnen meedoen met de kleurwedstrijd. Haal de kleurplaat bij de kassa van de wasstraat of download deze van de website. Lever de kleurplaat voor 1 juli 2018 in en maak kans op leuke prijzen.

Professionele wasstraat

Carwash Westland is één van de grootste wasstraten van Nederland, met een capaciteit van maar liefst 120 auto's per uur. De wasstraat maakt gebruik van de allernieuwste wastechnieken, waardoor alle auto's lakveilig en zeer grondig worden gereinigd. De verschillende wasprogramma's bieden voor ieder wat wils. Daarnaast heeft Carwash Westland 8 zelfwasboxen, voor de liefhebber die graag zelf de handen uit de mouwen steekt.

Carwash Westland onderscheidt zich van de reguliere wasstraten door de vele luxe extra's, zoals gratis Wi-Fi, het aanbod in autocosmetica, de aanwezigheid van een luchtautomaat, mattenwasser en geurautomaat. Uniek is ook het gratis gebruik van de krachtige stofzuigers op het stofzuigplein. Doordat deze zich bevinden in een grote overdekte hal, staat u altijd beschermd tegen regen, wind en kou. Het ontzorgen van haar klanten staat bij Carwash Westland centraal, zo kunt u bijvoorbeeld contactloos betalen met de waspas en bankpas bij de wasstraat, wasboxen en alle apparaten op het stofzuigplein.