Verkoop Westeiland gestart

Redactie 18-07-2018
Foto: Mahler vastgoedDe ge\u00efntereseerden konden in gesprek over de mogelijkheden.

De verkoop van de achttien tweeonderéén-kapwoningen en één vrijstaande villa van het project Westeiland in Hoogeland is dinsdag 10 juli van start gegaan. Voor de geïnteresseerden was er een verkoopevent georganiseerd bij Grandcafé restaurant Bij5 in Naaldwijk. De geïnteresseerden werden verwelkomd met een hapje en drankje door de nieuwbouwspecialisten van Helm & Heus Makelaars, waarna zij nader in gesprek konden over de mogelijkheden. Voor het financiële aspect waren adviseurs van Raasveld Bennis uit Monster aanwezig voor een eerste advies. Het event stond in het teken van aandacht voor de bezoekers en inhoudelijke gesprekken. Informatie over de woningen is beschikbaar gesteld in een luxeverkoopbrochure en heldere prijslijst. Deze brochure is ook nog af te halen bij het kantoor van Helm & Heus aan de Vreeburghlaan 1 te 's-Gravenzande.

Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland in Naaldwijk dat za, bestaan uit luxe twee-onder-één-kapwoningen

en een vrijstaande villa, allen gelegen aan het water. Bijzonder aan het project zijn de zeer riante woonoppervlaktes en de luxe afwerking. Inschrijven voor één van de woningen kan tot 20 juli 17.00 uur via de website www.westeiland.nl. Ook meer informatie is te vinden op de website. Westeiland is een project van Ter Steege Bouw Vastgoed en Mahler Vastgoed Ontwikkeling.