Geflatteerde nederlaag Honselersdijk

Redactie 19-02-2018
Foto: Martin van OostveenOthman el Hammouchi scoorde eenmaal.

In de zesde thuiswedstrijd haalde S.V. Honselersdijk voor het eerst geen punten in een thuisbeurt. Koploper White Stones toog met een 2-9 zege huiswaarts. In tegenstelling tot wat de stand doet vermoeden was het krachtsverschil geringer. De Dijkse ploeg gaf in een korte pauze na rust niet thuis en kreeg in 2 minuten 4 tegentreffers tegen. Funest voor de wedstrijd.

S.V. Honselersdijk deed de 1e helft volop mee. De ploeg uit Egmond aan zee nam een 0-2 voorsprong, maar na de aansluitingstreffer van Othman el Hammouchi, wist de Dijkse ploeg de Egmondse keeper, ondanks diverse goede mogelijkheden, niet te passeren. 20 seconden voor de rust wist White Stones de voorsprong te vergroten tot 1-3. Na de pauze dus de dramatische fase wat zorgde voor een 1-7 tussenstand. Het was het sein voor de niet-geheel fitte keeper Joos de Kiewit om zijn plek in de goal af te staan. Alami Attal Haoui nam zijn plek over. Hij hield zich lange tijd knap staande, maar moest in de slotminuut zich nog 2 keer gewonnen geven. Hier tussendoor had zoon Anouar Attal Haoui de 2e Dijkse treffer voor zijn rekening genomen.

Voor coach Naim el Yousfi en de technische en medische staf druk en hard werk om ervoor te zorgen dat het team snel op orde is om punten te gaan pakken. Komende vrijdag wacht in Den Helder de uitbeurt bij de nummer 2, Zeemacht. Daarna staan er 2 thuiswedstrijden op het programma tegen Leekster Eagles en Salaam op respectievelijk 2 en 9 maart.