Wedstrijd S.V.H. haalt einde niet

Redactie 19-03-2018
Foto: Martin van OostveenNe-Shawn Morris scoorde viermaal.

Door een actie van een gefrustreerde tegenstander haalde de wedstrijd van de zaalvoetballers van S.V. Honselersdijk het einde niet. Dit gebeurde bij een 0-10 voorsprong in de uitwedstrijd bij hekkesluiter AC Kingdom. De tussenstand, en de dreigende degradatie, zorgde voor frustratie bij een Amsterdamse speler waardoor hij, na een rode kaart vanuit de kleedkamer, een waterfles de zaal ingooide. Ook de coach van de ploeg uit de hoofdstad werd weggestuurd. Het arbitrale trio laste hierop een afkoelingsperiode in, om even later de wedstrijd definitief te staken met nog 11 minuten zuivere speeltijd op de klok.

S.V. Honselersdijk was met een aardig volledige selectie naar Amsterdam getogen. James Dhanai was weer terug, alleen keeper Alami Attal Haoui moest zich vanwege ziekte afmelden. Hij werd uitstekend vervangen door jeugdkeeper Barry Botman, die tot het moment van staken de 0 wist te houden. Na 0-5 bij rust was het op het moment van staken 0-10. Né-shawn Morris scoorde viermaal. De andere treffers werden verdeeld door Kenan Koseoglu, Mo Laari, Farid El Hammouchi, Ali Chibani, Anouar Attal Haoui en James Dhanai.

Nu wachten er voor Honselersdijk nog twee thuiswedstrijden. Op 23 en 30 maart wordt er respectievelijk tegen Urk en het Knooppunt om 20:30 uur afgetrapt in de Honselse Sosefhal.