Vernieuwd Le Credit Sportif VELO krijgt vorm

Redactie 19-04-2018
Foto: Renu00e9 LagerwaardHet eerste team van VELO Badminton krijgt steeds meer vorm.

Op zondag 15 april, tijdens de finaledag van de Victor Dutch International, heeft Le Credit Sportif VELO de eerste contracten voor het nieuwe seizoen getekend. Myke Halkema, Dorien Lups, Alex Vlaar en Jim Middelburg komen ook in het seizoen 2018/2019 uit voor de Wateringse badmintonvereniging. Daarnaast komt Tamara van der Hoeven over van BV Almere om het eerste team van VELO versterken. Hiermee krijgt het team van Le Credit Sportif VELO langzaam maar zeker vorm.

Na een teleurstellend verlopen seizoen 2017/2018, waarin VELO er niet in is geslaagd de play-offs te halen, is de club er veel aan gelegen komend seizoen weer mee te strijden om de landstitel. Cock Diemel, voorzitter van Le Credit Sportif VELO, is blij dat de eerste contracten zijn getekend: "Myke, Jim en Alex zijn al jaren van grote waarde voor VELO en Dorien heeft afgelopen seizoen haar potentie laten zien. Het feit dat zij ervoor kiezen om VELO trouw te blijven is geweldig nieuws en past binnen de visie van VELO. We werken graag langdurig samen met spelers, zodat zij zowel op als naast de baan echt onderdeel van de club zijn! De komst van Tamara is ook geweldig nieuws. Zij is een jonge speelster, maar heeft tegelijkertijd al veel ervaring in de Eredivisie. We zijn er van overtuigd zij zich bij VELO verder kan ontwikkelen en een belangrijke bijdrage kan gaan leveren!"

De 20-jarige Tamara van der Hoeven is de eerste nieuwkomer in het team van VELO. Zij is begonnen met badminton bij BV Swish in Krommenie, vervolgens uitgekomen voor Van Zijderveld en de laatste 5 seizoenen voor BC Duinwijck.