Leon Klop nieuwe trainer Valto 2

Redactie 24-05-2018
Leon Klop.
Foto: PR

Valto heeft Leon Klop aangetrokken als nieuwe trainer voor Valto 2 volgend seizoen. Momenteel speelt Klop nog zelf korfbal bij Twist in Vlaardingen, maar gaat volgend jaar verder als trainer. Als trainer heeft hij meerdere jaren ervaring als jeugdtrainer van de A1. In zijn spelerscarrière heeft hij op het een na hoogste niveau van Nederland mogen korfballen. Klop staat samen met Eric Geijtenbeek aan de leiding van Valto 2. Met de komst van Leon Klop is de selectie voor seizoen 2018-2019 compleet, naast teammanager Martin Valstar en verzorger Danny van Dijk.

Leon Klop geeft aan klaar te zijn voor volgend seizoen: "Ik zie in Valto een mooie, ambitieuze vereniging die graag een stapje hogerop wil doen. Daarom ben ik ook erg blij dat we voor komend jaar de samenwerking aangaan."

Valto 2 boekt dit seizoen uitstekende resultaten. Door het kampioenschap in de zaal komt het team volgend jaar uit in de reserve overgangsklasse. Komende zaterdag zal Valto 2 haar kampioenswedstrijd op het veld spelen en hoopt zij te promoveren naar de reserve eerste klasse.