Visiedocument Vitale kernen overhandigd

Redactie 24-05-2018
Foto: PRV.l.n.r: Centra Manager Marjan Naaktgeboren, wethouder Karin Zwinkels-De Jong en MKB Westland-voorzitter Henk Salome.

Vorige week hebben Henk Salome (voorzitter MKB Westland) en Marjan Naaktgeboren (Centra Manager) het visiedocument 'Vitale kernen, inclusief recreatie & toerisme' aangeboden aan wethouder Karin Zwinkels-De Jong. In het document zijn de belangrijkste aandachtspunten verzameld vanuit de winkelcentra in Westland. De winkeliers, horecaondernemers en MKB Westland vragen met het visiedocument gezamenlijk aan de wethouder om een nieuwe toekomstvisie voor de centra te ontwikkelen. Twee belangrijke punten uit deze visie zijn het vergroenen van de centra en het terugdringen van de leegstand.

Aanvullend op het overhandigen van het document organiseert MKB Westland op 24 mei een bijeenkomst voor de politiek in de Druiventuin in Monster, waarin Menno Weverling (Werverling Groenproviders) en Edwin Markus (Leegstandsmakelaar) meer komen vertellen over deze twee punten. Het visiedocument is te downloaden via www.mkbwestland.nl