Kampioenen in 's-Gravenzande

Redactie 04-06-2018
Foto: PRDe kampioenen met hun prijzen.

Het bridgeseizoen van B.C. 's-Gravenaas werd op 31 mei afgesloten met een slotdrive. Er deden 75 paren mee aan een top-integraal wedstrijd. Dat betekent dat in alle lijnen, A t/m E, dezelfde spellen gespeeld werden. In de B-lijn behaalden Cor Smit en Margreet Buisman de hoogste score met 69,32%. De rijk gevulde prijzentafel was voor de nummers 1, 2 en 3 in elke lijn, en de nummers 7 en 12. Op de www.nbbclubsites.nl/club/22015 zijn alle behaalde scores terug te vinden, evenals de spelverdelingen.

Aan het einde van het seizoen worden ook de clubkampioenen bekend gemaakt. Voor de dinsdagavond waren dat Trudy Diermanse en Margreet Buisman, voor de donderdag waren dat Trudy Diermanse en Hennie den Duijf. Zij kregen een wisselbeker, een gegraveerd glas en een boeket.

Dan waren er nog de slemkampioenen. Een groot slem betekent dat je alle 13 slagen binnenhaalt, een klein slem 12 slagen. Dit jaar hadden twee paren op de dinsdag evenveel slems geboden: Wil Koppert met Joke van Minnen en Wil van Geffen met Jos van Erven. Op de donderdag waren Wil van Geffen met Ruben van Erven de slemkampioenen.