Live verslag Tour-etappe van Lennard Hofstede tijdens Topsportcafé

Redactie 16-07-2018
Foto: Team SunwebLennard Hofstede.

Terwijl in Frankrijk wordt gestreden om de gele trui, heeft de Poeldijkse profwielrenner Lennard Hofstede een rustige zomer. Na zijn deelname aan de Giro d'Italia is hij op dit moment in voorbereiding op het tweede gedeelte van het seizoen. Voor Topsport Westland een mooie gelegenheid om hem te vragen voor een inspirerende avond in het teken van wielrennen.

"Zo gezegd zo gedaan" vertelt Edwin Zuidgeest, bestuurslid van de Stichting Topsport Westland. Hofstede is donderdag 26 juli te gast tijdens een nieuw Tosportcafé, waar het bedrijfsleven en Westlandse topsport elkaar kan ontmoeten. Zuidgeest: "Het doel is om een talentvol Westlandse topsporter een podium te geven en zijn hulpvraag - in materiaal, kennis of diensten - te pitchen aan de aanwezigen. Tijdens deze avond zorgen we ook altijd voor een inspirerend sportverhaal en dit keer dus volledig in het teken van wielrennen."

Tijdens het Topsportcafé wordt op 26 juli vanaf 17.00 uur gezamenlijk gekeken naar de laatste 30 km van de Touretappe naar Pau, mét live-verslag en analyse van Lennard Hofstede. Daarna vertelt de Sunweb-renner onder andere over de succesvolle Giro d'Italia van afgelopen voorjaar en worden de prestaties van zijn ploeg tijdens de Tour geanalyseerd. Verder houdt een Westlandse topsporter een pitch. Het Topsportcafé vindt plaats in BARN47, Poeldijkseweg 47 in Den Haag, en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes. Meer informatie en aanmelden kan via www.topsportwestland.nl.