Spaanse voetbalweek in Hoek van Holland

Redactie 21-07-2018
Foto: stockfoto

Voor het tweede jaar in successie beleeft de jeugd van Hoek van Holland en omgeving deze zomervakantie de voetbalweek van haar leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van haar jeugdopleiding naar HVC '10. De Spaanse jeugdtrainers geven meerdere trainingen in Nederland en België en zijn een aantal weken in ons land. Zo komt het voetbalkamp ook naar Hoek van Holland.

Dennis Haveman, contactpersoon van de Valencia Voetbalkampen in Nederland en België, geeft aan erg content te zijn met de samenwerking tussen Valencia CF en HVC '10. "Vorig jaar waren de reacties van deelnemers en ouders heel positief. Wij zijn dan ook in het najaar van 2017 met het bestuur van HVC '10 om tafel gaan zitten voor een nieuw Valencia Voetbalkamp in 2018. Binnen een week nadat de locatie online stond op onze website kwamen de eerste aanmeldingen al binnen. Dit is een compliment voor onze organisatie en trainers maar ook voor de partnerclub HVC '10 en in het bijzonder haar vrijwilligers. Door al deze mensen wordt het evenement mogelijk gemaakt."

Alle deelnemers maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden de meest talentvolle spelers daarvoor uitgenodigd. Zij gaan trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, bekijken een wedstrijd en training van 1e team, krijgen een stadiontour in Estadio Mestalla en een Meet & Greet met de sterren van Valencia CF.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van donderdag 26 juli t/m zaterdag 28 juli 2018 op het complex van HVC '10. De deelnemersbijdrage is €180,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen). Alle informatie en aanmelden is mogelijk via www.valenciavoetbalkamp.nl.