630 tennissers bij Open Bloemen Toernooi

Redactie 27-07-2018
Foto: stockfoto

Van 28 juli tot en met 5 augustus vindt op tennisvereniging LTC Naaldwijk de 55e editie van het Intergreen Open Bloemen Toernooi plaats. Met maar liefst 630 spelers is het het grootste open tennis toernooi van het Westland.

Aan het open toernooi doen spelers mee in de leeftijd van 12 tot en met 72 jaar en van speelsterkte 2 tot en met 8. Daardoor wisselen gezellige en spannende wedstrijden elkaar af. Tennisliefhebbers zijn van harte welkom om te komen genieten van de prestaties van de deelnemers.

Programma

Op 28 en 29 juli worden overdag tot aan het begin van de avond de eerste wedstrijden gespeeld. Van 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus beginnen de wedstrijden om 17.00 uur en lopen door tot laat in de avond. Op 4 en 5 augustus vinden overdag de halve finales en finales plaats. Er is ook gezellige muziek. Op woensdag 1 augustus is het Hollandse avond met Ed Summer, op de donderdag is er akoestische livemuziek van Will Zuiderwijk en op vrijdagavond gaat vanaf 21.00 uur het dak eraf met Q Music The Party Hoe Fouter Hoe Beter.

Maatschappelijk betrokken

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi Naaldwijk steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting On Wheels uit Maasdijk. Sporten, maar ook een uitje of vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting On Wheels biedt mensen met een beperking, zoals de ziekte van Duchenne, het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit.