630 deelnemers Open Bloemen Toernooi

Redactie 06-08-2018
Foto: []Romano Frantzen en Esther van Sprakelaar wonnen in de hoogste categorie\u00ebn.

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi van tennisvereniging LTC Naaldwijk is in de hoogste categorie heren enkel (speelsterkte twee) gewonnen door Romano Frantzen (THOR De Bataaf). Bij de dames enkel (speelsterkte vier) won Esther van Sprakelaar (T.V. Dekker Rokkeveen) de finale. In totaal namen 630 sportieve Westlanders en tennisliefhebbers van buiten de regio deel aan het toernooi, dat van 28 juli tot en met 5 augustus plaatsvond.

Drukste tennistoernooi van de regio

In totaal werden 508 wedstrijden gespeeld. Deelnemers die aan twee onderdelen meededen, speelden in totaal soms wel tien wedstrijden in deze toernooiweek. Zij waren veelvuldig op het tennispark aanwezig. Echter waren er ook deelnemers die helaas al snel waren uitgespeeld. De vele supporters bezochten het park gedurende de hele week om de spelers aan te moedigden tot in de finales. En tijdens de Q Music Foute Party op vrijdagavond gingen de voetjes van de vloer. Mede door het enorme enthousiasme van alle spelers en supporters en de informele sfeer op het tennispark was het voor de organisatie ook een geslaagde week.

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi Naaldwijk steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting On Wheels uit Maasdijk. Zij kunnen een donatie van 315 euro tegemoet zien.