Nieuwe voorzitter Tuinbouw Ondernemersprijs

Redactie 26-08-2018
Foto: Stichting Tuinbouw OndernemersprijsMichiel F. van Ginkel.

Michiel F. van Ginkel is aangetreden als nieuwe voorzitter van het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Hij volgt daarmee Nico Koomen op die na zes jaar afscheid neemt, conform het rooster van aftreden.

Michiel van Ginkel: "Ik wil met deze functie innovatief ondernemerschap in de tuinbouw bevorderen. Ontwikkelingen gaan enorm hard en daar horen een aantal uitdagingen bij op het gebied van (duurzaam) ondernemerschap. Ik vind het boeiend om dit via de Ondernemersprijs te ondersteunen en te bevorderen. Nico Koomen heeft met enorm veel betrokkenheid de afgelopen zes jaar prachtige parels uit de sector gepresenteerd, gedragenheid gecreeƫrd vanuit de brede tuinbouwsector en de bijzondere winnaars en genomineerden een internationaal podium gegeven. Ik zal dat met veel plezier voortzetten."

Kandidaten kunnen zich inmiddels aanmelden voor de 33e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Kandidaten kunnen zichzelf tot 21 september aanmelden of door een ander bedrijf of organisatie worden voorgedragen. Eind oktober maakt de organisatie bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2019 volgt de bekendmaking van de winnaar. Alle informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op de website tuinbouwondernemersprijs.nl.