Aanmeldingen voor MKB Westland Partners Ondernemersprijs gezocht

Redactie 12-09-2018
Foto: Rolf van KoppenDe winnaars van vorig jaar vieren feest.

Op donderdag 22 november wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. De lijst met genomineerden voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 (WPO) telt al veel bekende namen. Al direct na de mogelijkheid tot het aanmelden stroomden de eerste namen binnen. Met een eerste blik op de voorlopige lijst is duidelijk dat veel verschillende Westlandse bedrijven graag in aanmerking willen komen voor de prestigieuze onderscheiding. Aanmelden kan via www.mkbwestland.nl en is nog mogelijk tot 30 september.

Bedrijven mogen ook zichzelf kandideren voor de prijs. En ook voor ondernemersverenigingen is het interessant zich te profileren om een van de leden op te geven als genomineerde. Een jury onder leiding van voorzitter Lars Boellaard buigt zich vervolgens over de aanmeldingen. Drie bedrijven die vanuit alle aanmeldingen genomineerd worden, kunnen een bezoek verwachten van de jury. Op basis daarvan wordt de winnaar bepaald.

Het winnen van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het cv van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen maar uit naar de winnaar. In de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt ook de WOS de schijnwerper op de drie finalisten. In promotiefilmpjes die regelmatig worden uitgezonden, worden de drie kanshebbers nader gepresenteerd.

Vorig jaar ging de prijs naar TendenZ Kappers. Wilt u meer weten over MKB Westland en de prijs, bezoek dan de website: www.mkbwestland.nl.