Nieuwe hoofdsponsor Hockeyvereniging Westland

Redactie 10-09-2018
Foto: HVWMaarten van der Starre (voorzitter HV Westland) overhandigt aan Dirk Vromans (directeur Worldstream en Greenhouse) twee HVW-shirts voor zijn kinderen.

Hockey Vereniging Westland en Worldstream Internet Solutions – Greenhouse Datacenters zijn een ambitieus partnership aangegaan. Dirk Vromans , Directeur en eigenaar van Worldstream – Greenhouse, en Maarten van der Starre, voorzitter van Hockey Vereniging Westland, maakten zondag 9 september tijdens de opening van het nieuwe hockeyseizoen met trots de nieuwe samenwerking bekend.

Maatschappelijk ondernemen en betrokken

"Met dit partnership verbinden we ons aan een vereniging met een ondernemende vereniging die ons erg aanspreekt", aldus Dirk Vromans, directeur van Worldstream Internet Solutions – Greenhouse Datacenters. Zijn beide ondernemingen bieden duurzame en milieuverantwoordelijke ICT diensten aan en zijn continu op zoek naar uitdagingen op maatschappelijk ondernemen. "Hockey Vereniging Westland heeft een aantal maatschappelijke ideeën, waar we in geloven en die we graag tot een succes willen maken. Daarnaast draag ik Hockey Vereniging Westland als oud-lid en vader van mijn bij HVW hockeyende dochter een warm hart toe."

Ambitieus

"Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Naar elkaar hebben we een aantal uitdagende ambities uitgesproken. Ambities die we nu aan het uitwerken zijn en waar niet alleen onze eigen 1000 leden nog van gaan horen", licht voorzitter Maarten van der Starre toe. "Wat we met elkaar gaan organiseren? Dat houden we nog even geheim. Maar het is in ieder geval fantastisch dat we met zulke succesvolle ondernemingen als Worldstream en Greenhouse kunnen samenwerken."

Worldstream Internet Solutions is naast club-hoofdsponsor en shirtsponsor van Heren 1 en Dames 1, ook sponsor van MA1. Deze teams zullen met Worldstream als sponsor de sportieve uitdaging aan gaan. Daartoe werd zondag een mooie start mee gemaakt door een 2-1 overwinning van HVW Dames 1 op Pollux D1 en een 4-0 overwinning van HVW Heren 1 op Hoekse Waard H1.