Talentendag om chauffeurs te trekken

Redactie 23-09-2018
Foto: DON OpleidingenIn 1-op-1 gesprekken kunnen werkgevers en werknemers de mogelijkheden bespreken.

DON Opleidingen organiseert op vrijdag 28 september samen met haar negen partners een Talentendag om nieuwe instroom te creëren voor de transport en logistiek. De dag is vooral ingezet om potentiële kandidaten de kans te geven om in contact te komen met werkgevers. De negen partners hebben allen interessante vacatures openstaan en voorzien kandidaten deze middag graag van meer informatie.

Tijdens de Talentendag komen werkgever en (potentiële) werknemer samen om de mogelijkheden rondom vacatures te bespreken. Bovendien krijgen bezoekers van het evenement meer informatie over de organisaties die deze dag aanwezig zijn en welke opties er zijn in opleidingen. Met speedmeets kunnen bezoekers van de Talentendag 1-op-1 gesprekken voeren met werkgevers waarin ze tevens hun CV mogen bespreken om vervolgens te mogen aanhoren welke mogelijkheden er voor hen liggen.

De dag begint om 14.00 uur, duurt tot 16.00 uur en vindt plaats bij DON Opleidingen aan het Galgepad 11 in Naaldwijk. Aanwezige partijen zijn DON Opleidingen, Post-Kogeko, MobiWerk, C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V., Transport People, Startpeople, GJ Personeelsdiensten, Wematrans, BVB Logistics en Aldiver.