Nieuwe wedstrijdzwemvereniging zwemt eerste wedstrijd

Redactie 24-09-2018
Foto: WSSDe jongste leden zwommen hun eerste wedstrijd.

De nieuwe Westlandse wedstrijdzwemvereniging Westland Swimming Stars (WSS) heeft afgelopen weekend de kick-off wedstrijd gezwommen. De jongste leden van de gloednieuwe vereniging zwommen een wedstrijd in Rotterdam.

De 10-jarige Daan de Jong sprintte naar het brons op de 100 meter vrije slag in een tijd van 1.33.80 en naar zilver op de 100 meter schoolslag in een tijd van 1.48.07. Verder verschenen aan de start Ali Haidari, Iris Boeters, Suzanne van der Kaay en Vera Dijkshoorn. Elk van hen wist gelijk al één of meer persoonlijke records te scoren aan het begin van het seizoen. Suzanne van der Kaay mocht als WSS vlinderslagkanon het estafetteteam van Albion helpen naar succes.

Volgende week zondagmiddag gaan in totaal 22 WSS-wedstrijdzwemmers de strijd aan in zwembad de Waterthor in Den Haag. Dan zijn het niet alleen de minioren, maar ook junioren en jeugd die hun seizoen gaan openen.

Westland Swimming Stars trainen wekelijks in de Westlandse zwembaden op verschillende tijdstippen. Meer informatie op https://westlandswimming.nl.