Gezocht: studenten die voor 1 dag directeur willen zijn

Redactie 22-10-2018
Foto: PRIn de week van 19 tot en met 23 november 2018 krijgen tien studenten de kans een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Zij gaan een dag meelopen en ondertussen werken zij aan een uitdagende adviesopdracht.

In de week van 19 tot en met 23 november krijgen tien topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Zij gaan een dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken.

'Directeur voor 1 dag' wordt georganiseerd door HortiHeroes en LTO Glaskracht. Het aantrekken van talent in de hortisector is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht. Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. CEO for 1 Day draagt bij aan het verder versterken van het imago van de hortisector. Bedrijven zijn erg enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenport gebieden in Nederland meedoen.

Derde- of vierdejaars hbo/wo studenten kunnen zich aanmelden via de website hortiheroes.com/programmas. Studenten moet er wel snel bij zijn; er zijn slechts tien plaatsen beschikbaar.