Rabobank doneert twee ton aan verenigingen

Redactie 22-11-2018
Foto: Thierry Schut

Vorige week maandag sloot Rabobank Westland haar Clubkas Campagne af door 200.000 euro te doneren, verdeeld over de 271 deelnemende clubs uit Westland, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland.

De vrijwillige Reddingsbrigade 's-Gravenzande kreeg 956 stemmen en was daarmee de grote winnaar van de Rabobank Clubkas Campagne. Zij ontvingen een cheque van maar liefst 4.342,80 euro. Op nummer twee eindigde IJsvereniging Hard gaat-ie uit De Lier en de derde plaats was voor VV Lyra. In totaal hebben de leden van Rabobank Westland 44.027 stemmen uitgebracht.

De Originaliteitsprijs, een cheque van 500 euro voor de beste promotiecampagne, ging naar De Houtsnip uit Hoek van Holland. De tweede en derde prijs waren voor Theaterkoor All Inclusive uit Wateringen en O.K.K. 's-Gravenzande.

Rabobank Westland organiseert de Rabobank Clubkas Campagne ieder jaar. Het is een mooie kans voor de clubs om de clubkas te spekken. Leden van de bank kunnen door middel van stemmen bepaald welke verenigingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is.