JEM-id sleept OndernemersPrijs Haaglanden 2019 binnen

Redactie 23-11-2018
Foto: Studio OostrumIn het midden vooraan, tussen hun collega’s, Jefry van den Hoeven (met beker) en Martijn van Andel van JEM-id.

Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven van het Honselersdijkse JEM-id hebben de OndernemersPrijs Haaglanden 2019 veroverd. De Westlanders namen het op tegen Finance Factor uit Wassenaar en Van Gils Automotive in Nootdorp.

De finale was op 22 november in het COMM Museum voor Communicatie in Den Haag. De jury wees unaniem Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven uit als terechte winnaars van de OndernemersPrijs Haaglanden 2019. "Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven zijn twee vooruitstrevende ondernemers, ook als het gaat om de interne bedrijfsvoering. De platte organisatie, dus zonder zichtbare hiërarchie, heeft duidelijk gezorgd voor een prettige werkomgeving met zeer betrokken werknemers." Aldus jury OndernemersPrijs Haaglanden 2019.

Jurybezoek

Voorafgaand aan de finale, vond er een jurybezoek plaats bij de drie finalisten. Op 29 oktober was de jury uitgenodigd in het pand van JEM-id te Honselersdijk. Tijdens dit bezoek werden er specifieke vragen gesteld over het ondernemerschap van JEM-id's ondernemers Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven, en werd er tot slot een bedrijfsvideo geschoten. De focus voor de bedrijfsvideo lag wederom op het ondernemerschap en de ambitie om de verssectoren naar een hoger niveau te tillen.

Ondernemerschap

Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven startten 22 jaar een softwarebedrijf gericht op de tuinbouwsector. Waar zij begonnen met software ontwikkelen op hun zolderkamertje, is JEM-id vandaag de dag uitgegroeid tot één van de top 3 softwareleveranciers in de AGF- en sierteeltsector. Met 40+ man sterk worden de medewerkers ook als ondernemers gezien. "Eigenlijk zijn we bij JEM-id allemaal ondernemers, want zonder onze enthousiaste medewerkers die allemaal hun eigen specialisme hebben, konden wij niet het succes behalen dat wij nu hebben." vertelt Martijn van Andel terwijl hij de beker overhandigt aan één van zijn medewerkers.