Westland Marketing presenteert derde editie Green Business krant

Redactie 03-12-2018
Foto: Rolf van Koppen FotografieAngelique de Wit overhandigt het eerste exemplaar van Green Business #3 aan Sinterklaas.

Aan niemand minder dan Sinterklaas werd vorige week de derde editie van de Green Business krant overhandigd. De dubbeldikke krant is een uitgave van Stichting Westland Marketing en wordt gemaakt ter promotie van Westland als krachtig en innovatief glastuinbouwcluster, zodat belangrijke (internationale) zakenpartners en beleidsmakers in binnen- en buitenland weten dat in Westland de volle breedte van de keten samenkomt. Van veredeling, high tech kassenbouw, marketing tot agrologistiek.

Wereldberoemd architect Rem Koolhaas is geïnterviewd voor deze editie en geeft zijn visie op 'Westland als best practice'. Koolhaas werkt aan een expositie in het Guggenheim Museum in New York, waarin Westland in 2020 een mooie rol krijgt. Koolhaas bracht in 2018 wel tien keer een werkbezoek aan Westland Voor het voorwoord in de Green Business Krant tekende niemand minder dan minister Carola Schouten, die zich vol lof uitte over het Westlandse tuinbouwcluster. Inspirerende verhalen over 3D-voedsel printen, de eerste DaglichtKas van de wereld, agrologistiek en een column van Rob Baan zijn ook te lezen in de krant.

De krant is gratis te verkrijgen in Nederlands & Engels op diverse ontmoetingsplekken in het tuinbouwcluster, zoals World Horti Center en wordt daarnaast verspreid op (internationale) beurzen en evenementen. Online bladeren kan ook via www.greenbusinessnews.nl.