OK Plant in finale International Grower of The Year Awards

Redactie 04-12-2018
Foto: Gerard-Jan Vlekke

OK Plant uit Naaldwijk is finalist in de categorie potplanten voor International Grower of The Year Awards 2019. Dit heeft de AIPH (The International Association of Horticultural Producers) bekend gemaakt. De uitreiking van deze prestigieuze prijzen vindt plaats op 22 januari, tijdens de IPM in Essen.

"We zijn blij en verrast dat we Nederland mogen vertegenwoordigen in deze internationale competitie", zo reageren Rob en Désirée Olsthoorn van OK Plant. Afgelopen jaar waren zij genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs. Deze bijzondere erkenning was voor de organisatie aanleiding om de ondernemers voor te dragen voor IGOTY 2019. "Dat zij nu de finale hebben bereikt betekent een mooi internationaal podium voor deze ondernemers", zegt Michiel van Ginkel, voorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs.

IGOTY 2019 vindt plaats op 22 januari tijdens de internationale sierteeltvakbeurs IPM in Essen. Dit jaar zijn er negen finalisten, afkomstig uit België, China, Denemarken, België, Kenya, Nederland en Polen. Vorig jaar won Ter Laak Orchids uit Wateringen de International Grower Awards plus de daaraan hangende Duurzaamheidsprijs.