Ruitenburg sponsort halve marathon langer

Redactie 08-12-2018
Foto: ASVan links naar rechts: Pieter van der Harst (co\u00f6rdinator Westlandse halve marathon), Ab Rood (mede-eigenaar Ruitenburg adviseurs & accountants en Hilair Zwinkels (sponsorzaken Westlandse halve marathon).

Het grootste Westlandse loopevenement - de Westlandse halve marathon in Naaldwijk - houdt ook de komende drie jaar de naam Ruitenburg Halve Westland. Onlangs verlengde Ab Rood namens Ruitenburg adviseurs & accountants het sponsorcontract met drie jaar. De komende editie van de Ruitenburg Halve Westland vindt plaats op zaterdag 23 maart 2019.

In 2016 werd Ruitenburg hoofdsponsor van de Westlandse halve marathon. Ab Rood: "Wij vinden het belangrijk om een sportevenement te ondersteunen - een scherpe geest huist in een fit lichaam - en hardlopen is een sympathieke sport. Het is heel laagdrempelig en enorm uitdagend, voor zowel de fanatieke atleet als voor de enthousiaste beginner." Zelf is Ab Rood ook een fervent hardloper en hij hoopt in maart in Naaldwijk aan de start te verschijnen.

Ruitenburg is geen onbekende in het loopcircuit. Het advies- en accountantskantoor is hoofdsponsor van de Ruitenburg Halve Maassluis, de Ruitenburg Run Maasdijk en sponsor van het onderdeel teamloop van de Golden Ten. Daarnaast sponsort Ruitenburg een groep talentvolle hardlopers van Olympus '70: de Ruitenburg Runners. Ruitenburg is gevestigd in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis.