Afscheid van Sylvia Vollebregt

Redactie 14-01-2019
Foto: George OngkiehongSylvia Vollebregt nam afgelopen vrijdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vitis Welzijn na negen jaar afscheid als directeur-bestuurder.

De Westlandse Druif was de locatie voor de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Vitis Welzijn en het officiële afscheid van Sylvia Vollebregt als directeur-bestuurder.

Sylvia Vollebregt sprak in haar nieuwjaarstoespraak met trots over de ontwikkeling van Vitis Welzijn van de afgelopen negen jaar waarbij er een duidelijke groei was in kwantiteit, kwaliteit en verbondenheid. Han van Straalen, voorzitter van de Vrijwilligersraad, vertelde over het belang van de vrijwilligers wat Sylvia altijd heeft benadrukt. "Uit de koker van Sylvia kwam de oprichting van de Vrijwilligersraad zodat de belangen van de vrijwilligers gewaarborgd zouden zijn", vertelde Van Straalen. Yvonne Scholtes, manager staf van Vitis, bedankte Sylvia namens alle collega's voor de collegialiteit, de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen, haar betrokkenheid, energie en tomeloze motivatie die zij op de medewerkers overbracht. Voorzitter van de Raad van Toezicht van Vitis Welzijn, Lars Boellaard, bedankte Sylvia voor haar inzet waardoor Vitis van zo grote waarde is geworden voor zoveel mensen en organisaties in Westland en Hoek van Holland. Tenslotte stelde hij Liesbeth Koornneef voor als waardige opvolger van Sylvia waarna werd geproost op een gezamenlijke inzet voor een vitale samenleving in Westland.