Kaartverkoop 24e M.S.V.'71 Megaweek gestart

Redactie 12-02-2019
Charly Luske komt met zijn band naar de opening van de Megaweek.
Foto: PR

Achter de schermen wordt al hard gewerkt om de 24e Megaweek bij M.S.V.'71 te organiseren.

De feestweek gaat zaterdag 20 april van start met de traditionele 'Nacht van M.S.V.'71'! De Nacht is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met de 'Vrienden van M.S.V.'71 live' in de tent, vergelijkbaar met het 'Vrienden van Amstel' concept in Ahoy. Zanger Charley Luske zal met zijn geweldige band tezamen met een aantal muzikale vrienden de mega tent op zijn kop zetten. De komende weken zullen we telkens een 'MSV vriend' onthullen, maar in elk geval zingt Tim Douwsma mee.

Zondag 21 april, 1e Paasdag, is het darten geblazen in de tent tijdens het Mega Dartstoernooi of te wel het officieuze open Maassluise darts kampioenschap! Ook dit jaar zal er een winnaars- en verliezerspoule zijn. Iedereen maakt kans op een prijs. 2e Paasdag een nieuwe activiteit in de Megaweek; Playstation gamers van alle leeftijden zijn welkom in de tent om deel te nemen aan het Mega PS4 FIFA toernooi. Er zal gegamed worden in verschillende categorieën met gave prijzen voor de beste FIFA spelers. Dinsdag 23 april staat de Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met geweldige (geld-)prijzen. Woensdag 24 april staat in het teken van de Mega Kindermiddag en de Mega kaartavond, waarbij weer bridge en klaverjas gespeeld kan worden. Na een succesvolle try-out vorig jaar, organiseert het Mega comité op donderdag 25 april de 2e Mega Meezingavond m.m.v. van het Waterwegkoor Maassluis. Dit is een mooie opwarmer voor de Oranjeparty vrijdag 26 april. Deze avond zal verzorgd worden door de dj's van Q-music met meerdere foute uurtjes.

De 24e Megaweek wordt afgesloten met het vieren van Koningsdag, waarbij alle leeftijden aan bod komen. Meer Megaweek informatie op de website www.megaweek.nl, waar u ook een link kan vinden naar de on-line kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.'71 (early bird € 17,50) en de Oranjeparty (early-bird € 7,50).

Hoofdsponsor: Embassy Freight R'dam