Valentijnsontbijt MVO Westland over het nieuwe werven en matchen

Redactie 18-02-2019
Foto: Marieke Boon FotografieOndernemers werden tijdens het MVO Valentijnsontbijt uitgedaagd om komende tijd mee te doen aan diverse MVO-activiteiten, wat met enthousiasme werd begroet.

Het Valentijnsontbijt van MVO Westland op 14 februari over het nieuwe werven en matchen werd druk bezocht. De ruim 80 ondernemers en relaties werden op een interactieve manier bijgepraat over de ontwikkelingen zoals de matchingstool HalloWerk en de Kansroutes en brancheopleidingen bij Patijnenburg. Ook was kwamen veel reacties en vragen vanuit de zaal en was er tijd voor netwerken onderling. Ondernemers werden uitgedaagd om komende tijd mee te doen aan diverse MVO-activiteiten, wat met enthousiasme werd begroet.

Projectleider Maurice van Oosten van HalloWerk nam de zaal mee in de nieuwste ontwikkelingen van deze matchingtool waarbij eerst wordt gekeken naar de kwaliteiten en interesses van kandidaten en dan pas naar de diploma's en werkervaring. De aanwezige ondernemers kijken er naar uit dat we ook in Westland met deze tool gaan werken.

Vervolgens gaf Accountmanager Patijnenburg Jaap Hinfelaar de aanwezigen een inkijkje in de kansroutes en praktijkleren met een expliciet appèl op ondernemend Westland. Ook kwamen andere onderdelen van de dienstverlening van Patijnenburg aan bod zoals jobcoaching, jobcarving, uitbesteden van werk en mentors voor startende ondernemers uit de doelgroep.

Daarnaast reikte wethouder Karin Zwinkels de prijzen voor een workshop dronepilot uit in Hoek van Holland aan twee MVO Westland ondernemers. Tenslotte nam Wethouder Piet Vreugdenhil de nieuwe uitgave van de corporate brochure van Patijnenburg in ontvangst.