Donatiepagina Westland Boksgala is live

Redactie 11-03-2019
Foto: Rolf van Koppen FotografieRick 'Ricky Balboa' de Vroom van Uitgeverij West Media is \u00e9\u00e9n van de boksers.

Sinds aflopen vrijdag is de donatiepagina van Westland Boksgala live. Inmiddels staat er al ruim 10.000 euro op de teller.

Vierentwintig Westlandse ondernemers trainen drie tot vier keer per week om op zaterdag 18 mei in de ring te staan in De Veiling in Poeldijk om een echte wedstrijd te boksen. Doel van de wedstrijd is om geld in te zamelen voor het goede doel 'Stichting Droom je Thuis'. Eén van de deelnemers is Rick 'Ricky Balboa' de Vroom; verkoopmanager van Uitgeverij West Media. De Stichting Droom je Thuis wil mensen met een meervoudige handicap of verstandelijke beperking een veilige omgeving aanbieden, waar warmte en gezelligheid ervaren kunnen worden.

Wie een bijdrage wil leveren aan het goede doel en de deelnemers wil steunen en motiveren kan een donatie doen. Het uiteindelijke doel is een snoezelruimte voor de kinderen van Droom je Thuis.

"In september vorig jaar zijn we gestart met de trainingen bij de Defence Academy. Onder begeleiding van een professionele bokstrainer worden de deelnemers klaargestoomd. Het is echt bizar hoe positief iedereen in Westland hierop reageert. Binnen twee maanden zijn alle tafels totaal uitverkocht. Met elkaar gaan we hier een succes van maken. Ik kijk uit naar 18 mei", aldus Shirley Schelkers, voorzitter van stichting Westland Boksgala.

Doneren kan via https://westlandboksgala.nl/donatie/