Coöperatie DOOR tekent voor grondoverdracht Honderdland

Redactie 01-04-2019
Foto: DOOV.l.n.r: Arie Kruithof (HOC), Pleun van Duijn (DOOR\/Purple Pride, Jack Groenewegen (DOOR\/Prominent), Eric in \u2019t Veld (Triple-Group), Hans Vis (HOC) en Michel Zuijderwijk (DOOR\/SweetPoint)

Op vrijdag 29 maart heeft Coöperatie DOOR getekend voor de overdracht van de grond voor een bouwkavel van 3,6 ha op Businesspark Honderdland. De komende 18 maanden wordt hier gewerkt aan een nieuw markant bedrijfspand. Namens Coöperatie DOOR tekenden voorzitter Jack Groenewegen en penningmeester Pleun van Duijn voor de overdracht van de grond en namens Honderdland OntwikkelingsCombinatie (HOC) waren dit Arie Kruithof en Hans Vis.

Coöperatie DOOR bouwt samen met haar merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint een nieuw gezamenlijk kantoor en een Verpakkingscentrum waar de tomaten, aubergines, zoete puntpaprika's en komkommers straks onder één dak worden verpakt naar wens van de klant. De inrichting van het nieuwe pand is volledig gericht op een snelle en efficiënte verwerking van versproducten door de logistiek te optimaliseren. Daarnaast realiseert DOOR een one-stop-shop voor de klant. Het nieuwe pand moet eind 2020 gereed zijn voor gebruik.

De bouw van het nieuwe pand kun je stap voor stap volgen op de bouwsite: www.door-bouwt.nl.