Paashaas deel eieren uit

Redactie 11-04-2019
Foto: Stock

Kom op Woensdagmiddag 17 april naar het Wilhelminaplein in Naaldwijk; de Paashaas deelt paaseieren uit aan de kinderen.

Met veel plezier heeft SNS het initiatief genomen om in het winkelcentrum van Naaldwijk de Paashaas uit te nodigen. Op 17 april loopt de Paashaas rond met een mand vol verrassingseieren, met in elk ei een prijs. Kinderen kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur een ei uit de mand grabbelen en hun prijs vervolgens ophalen bij de SNS Winkel, waar een glaasje limonade en iets lekkers klaarstaat. Om de middag helemaal compleet te maken, kunnen kinderen zich hier ook laten schminken door de medewerkers van SNS.

Charlotte Tordoir-Stroij, manager SNS Winkel: "Naast dat we klaarstaan voor onze klanten, betekenen we ook graag iets voor alle bezoekers aan het winkelcentrum. Een Paasfeestje leek ons een mooi initiatief en daarom hebben we samen met de omliggende winkeliers een mooi prijzenpakket beschikbaar gesteld. We kijken er naar uit om alle kinderen deze middag blij te maken met een leuke verrassing!"

SNS wil winkeliers Jamin, Sisters, Van Os, Brasserie Mirell, Enjoy eten en drinken, Ons Mam, Shoeby, Restaurant Fratelli, Bakkerij vd Berg, Leonidas, Lion, Leuk & Hip, Lucardi en 4mobiles bedanken voor deze mooie samenwerking.