Jubileummagazine voor 50 jaar DON Opleidingen

Redactie 11-06-2019
Foto: DORick de Vroom van Uitgeverij West Media (r.) overhadigt het magazine aan Erwin Don.

DON Opleidingen bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd. Deze week verschijnt er bij Het Hele Westland een speciaal magazine ter ere van het jubileum.

Het jubileumfeest van DON Opleidingen wordt groots gevierd. Zo prijkt er een tijdelijk jubileumlogo op het wagenpark en organiseert DON Opleidingen het hele jaar door extra activiteiten en evenementen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook is er een speciaal jubileummagazine gemaakt, dat deze week huis-aan-huis wordt verspreid in het hele Westland. Het magazine is gemaakt in samenwerking met Uitgeverij West Media, uitgever van onder meer Het Hele Westland.

"In dit magazine willen wij als familiebedrijf graag een aantal herinneringen ophalen en een blik naar de toekomst richten", vertelt Erwin Don die samen met broer Marco aan het roer staat van het familiebedrijf. In het magazine wordt teruggeblikt van het allereerste begin - één Ford Capri als lesauto - tot de huidige situatie, waarin DON Opleidingen is uitgegroeid tot een gerenommeerd opleidingsinstituut met ruim 60 voertuigen en 70 medewerkers. Ook laat het bedrijf het Westland kennis maken met de veelzijdigheid van DON Opleidingen anno 2019; van BHV tot criminaliteitspreventie en van een spiegelloze vrachtauto tot een digitale klantenportal. Tot slot staat het feestnummer vol interviews met klanten, relaties, leveranciers en medewerkers die hun ervaring met 50 jaar DON Opleidingen vertellen. Daaruit blijkt dat het familiebedrijf al 50 jaar lang een belangrijke rol speelt in het Westland.