643 Tennissers voor Intergreen Open Bloemen Toernooi

Redactie 29-07-2019
V.l.n.r: Marloes Scholtes, Jos\u00e9 Scholtes-Cretier en Marjolein van der Valk.
Foto: LTC Naaldwijk

Vanaf 27 juli tot en met 4 augustus vindt bij tennisvereniging LTC Naaldwijk het Intergreen Open Bloemen Toernooi plaats. Met maar liefst 643 spelers is het al jaren het grootste open tennistoernooi van het Westland. Het park is dit jaar uitgebreid met drie nieuwe tennisbanen en twee padelbanen. In een drukke toernooiweek als deze geeft dat wat lucht in het plannen van de 467 tenniswedstrijden.

Aan het open toernooi doen spelers mee in de leeftijd van 17 tot en met 77 jaar en van speelsterkte 2 tot en met 8. Gezellige en spannende wedstrijden wisselen elkaar af. Tennisliefhebbers zijn van harte welkom om te komen genieten van de prestaties van de deelnemers.

Van 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus beginnen de tenniswedstrijden om 17 uur en lopen door tot laat in de avond. Op 3 en 4 augustus vinden overdag de halve finales en finales plaats. Woensdag 31 juli zorgt het Westlands akoestisch duo W2 voor muzikale gezelligheid en op donderdag is het Hollandse avond met Ed Summer. Vrijdagavond staan No Comment en een DJ op het programma. Zie ook www.ltcnaaldwijk.nl.