Finale OndernemersPrijs Haaglanden tijdens Den Haag Onderneemt

Redactie 29-08-2019
Foto: Studio OostrumFinale OndernemersPrijs Haaglanden 2019 met winnaar JEM-id uit Honselersdijk.

De OndernemersPrijs Haaglanden 2020 wordt dit jaar uitgereikt tijdens het evenement Den Haag Onderneemt op 26 november 2019. De prijs kan worden gewonnen door ondernemers uit de regio Haaglanden. De drie finalisten presenteren zich tijdens Den Haag Onderneemt aan de aanwezige 500 ondernemers.

Deelname en aanmelding

Ondernemers komen in aanmerking als hun onderneming meer dan drie jaar actief en gevestigd is in de regio Haaglanden (Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, MiddenDelfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer). Ondernemers kunnen zich aanmelden op www.ondernemersprijshaaglanden.nl/aanmelden. Daar staat ook meer over de procedure en voorwaarden. Overigens kunnen ondernemers ook door anderen als kanshebber worden voorgedragen via op www.ondernemersprijs-haaglanden.nl/voordragen. De sluitingsdatum voor de aanmelding is 1 oktober 2019

Selectie en jurering

Uit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke commissie een aantal genomineerden. Deze genomineerden worden uitgenodigd zich eind oktober aan de jury te presenteren. Uit de genomineerden wordt een drietal finalisten gekozen. De jury legt vervolgens een bedrijfsbezoek af bij deze finalisten en kiest daarna de uiteindelijke winnaar. In de selectiecommissie zitten vooral professionals op het gebied van bedrijfsvoering en bij de jury staat kennis van ondernemerschap centraal. Onafhankelijk juryvoorzitter is Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland.

Uitreiking en oorkonde De prijs wordt uitgereikt door de Richard de Mos (Wethouder Economie, Sport, Buitenruimte en 1e loco burgemeester van Den Haag). Zowel alle genomineerden als de finalisten ontvangen een oorkonde en worden meegenomen in de publiciteit rondom de OndernemersPrijs Haaglanden.

De organisatie van de prijs is in handen van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en geldt voor het volgende jaar. Meer informatie over de stichting en de prijs staat op www.ondernemersprijs-haaglanden.nl.