Vierde editie Hudson to Hudson Ride op 15 september

Redactie 14-09-2019
Foto: Fred van der EndeDeelnemers kunnen dit jaar kiezen uit vier verschillende Hudson tochten.

Onder het motto 'Fight for Cancer' organiseert Hudson Bar & Kitchen samen met Team Westland de vierde editie van de Hudson to Hudson Ride. Het evenement biedt drie wielerafstanden aan en één wandelroute.

De routes gaan door mooie natuurgebieden met goed verzorgde pauze stops bij de diverse Hudson restaurants. De routes starten vanaf de boulevard in Kijkduin en de finish is bij Hudson Beach te Kijkduin. De volledige opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Team Westland: deze charitatieve stichting zet zich vrijwillig in voor projecten die voornamelijk onderzoek naar kanker ondersteunen.

Hudson Rides & Walk

Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit vier verschillende Hudson tochten: de Power Ride (start om 9.00 uur), Power Light (9.30 uur), Fun Ride (10.00 uur) en Hudson Walk (10.30 uur). De Power Ride is weggelegd voor de ervaren fietser; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start op de boulevard bij Hudson Kijkduin leidt deze route door de duinen langs Hudson Noordwijkerhout en door het groene hart via Hudson Zoetermeer naar Kijkduin. De nieuw toegevoegde Power Light van 60 km is geschikt voor de sportieve fietser en gaat door de duinen richting de nieuwste vestiging van Hudson in Katwijk, vervolgens via Hudson Voorschoten naar het strand van Kijkduin. De Fun Ride van 30 kilometer is geschikt voor de recreatieve fietser en gezinnen. De route leidt door het Westland langs mooie plekjes, met een gezellige pitstop bij Hudson Naaldwijk. Ook de wandelroute van 15 km is weer toegevoegd aan het programma met een aangename tussenstop bij Barn47. De finish is bij Hudson Beach, waar alle deelnemers feestelijk worden verwelkomd. Hier kunnen zij nagenieten onder het genot van een Hudson burger, entertainment, live muziek en massages. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar. Bij deelname kunnen exclusieve Hudson to Hudson Ride shirts worden aangeschaft waarvan de volledige opbrengst naar Team Westland gaat.

Dubbel genieten

Doina Jonkman de Gier en Mart Kamp zijn de initiators van de Hudson Ride. "We zijn trots op het groeiend aantal deelnemers en streven ieder jaar naar een beter resultaat, aldus Jonkman-de Gier. "We hebben een fantastische samenwerking met Team Westland en staan 100% achter hun bestedingskeuzes. Tijdens het evenement hangt er een enorme feel-good vibe. De deelnemers worden tijdens de routes in de watten gelegd met lekker happen en bij de finish is het écht een feestje. Dat is dubbel genieten van je donatie. Veel sportieve fietsers willen de Hudson Ride voor geen goud meer missen." Inschrijven kan via www.restauranthudson.nl/hudson-to-hudson-ride-2019.