Genomineerden MKB WPO bekend

Redactie 07-10-2019
Foto: Rolf van Koppen FotografieVorig jaar werd de prijs gewonnen door WorldStream.

Non Pop Up uit De Lier, Weverling GroenProviders uit Monster en PB tec uit Maasdijk maken dit jaar kans op de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2019 (WPO). Die prijs wordt op donderdag 21 november uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk.

Uit de vele aanmeldingen, is op te maken dat veel verschillende Westlandse bedrijven graag in aanmerking komen voor de prestigieuze onderscheiding. De jury heeft zich onder leiding van voorzitter Lars Boellaard over de aanmeldingen gebogen. Hierbij werd gekeken hoe bedrijven zich onderscheiden en wat hun marketingstrategie is. Er is onder andere beoordeeld op innovativiteit binnen de branche en dat heeft uiteindelijk deze drie nominaties opgeleverd.

Het winnen van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het cv van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen uit naar de winnaar; in de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt WOS TV de schijnwerper op alle drie de finalisten, vanaf eind oktober zijn er verschillende programma's gewijd aan de MKB WPO én de genomineerden. Ook worden zij geïnterviewd voor het MKB Magazine Streamer. Alle drie de bedrijven zijn ook vanaf heden te herkennen aan het 'WPO genomineerd'-logo.