'Meldt vreemde katten bij Amivedi'

Redactie 11-11-2019
Foto: Privu00e9Kater Gijsje.

Wie een vreemde kat in zijn of haar omgeving tegenkomen, zou hier een foto van moeten maken en dat melden bij Amivedi Westland. Dat vindt Daphne Vijverberg. Zij is sinds 22 september haar kater Gijsje kwijt en vermoed dat iemand anders de kat in huis heeft genomen. "In de maand voor zijn verdwijning kwam hij soms maar één keer per dag en uiteindelijk meerdere dagen niet thuis. We vermoeden daarom dat iemand anders zich over Gijsje heeft 'ontfermt'. Wij komen daarom graag in contact met deze persoon. We missen hem vreselijk en willen onze lieverd graag terug."
De oproep van Daphne geldt niet alleen voor katten. "Amivedi zorgt voor publicatie van de foto en registreert alle verloren en gevonden dieren." Team Dierenacties Westland e.o. kunnen, met chipreaders op zak, op meldingen van gevonden dieren afgaan om te kijken of deze een chip hebben en zo de eigenaar terug te vinden. TDW doet dit omdat de Dierenambulance niet altijd (meteen) kan komen.
Kater Gijsje woont in de Alicantestraat in Naaldwijk. Wie hem ziet kan contact opnemen met Amivedi (meldnummer 1519380) of bellen met Daphne: 06-51646608. Amivedi is te contacten via www.amivedi.nl, via westland@amivedi.com of 088-0064614.