Advertorial: Zeven dagen per week kringloopshoppen bij RataPlan Monster

Redactie 27-12-2019
Foto: []

Steeds meer winkels openen zeven dagen per week hun deuren, zo ook kringloopwinkel RataPlan. Vanaf 2020 is RataPlan Monster aan de Molenbrink 38 elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Mensen hebben vandaag de dag een steeds drukker leven. Ze werken, hebben sociale verplichtingen en dragen daarnaast ook nog de zorg voor hun kinderen. Door al deze verantwoordelijkheden hebben ze steeds minder tijd om doordeweeks te winkelen. Daarom zijn bijna alle winkels van RataPlan al geopend op zondag en nu volgt ook de vestiging in Monster! Vanaf 5 januari kunt u hier elke zondag terecht om even lekker te winkelen of juist de overbodige spullen langs te brengen. Vanwege de extra zondagsopening komt de koopavond op vrijdag te vervallen.

Shop till you drop op zondag!

Stelt u zichzelf weleens de vraag; wat gaan we deze zondag doen? En wilt u er lekker een dagje op uit? Kom dan langs bij RataPlan. De kringloopwinkel biedt een uitgebreid assortiment tweedehands spullen. Van kleding tot speelgoed en van meubels tot boeken. U noemt het, RataPlan heeft het.

Maak een ander blij

Ook uw "oude" spullen kunnen een ander weer blij maken. Kom zelf spullen brengen of neem telefonisch contact op met de klantenservice voor het maken van een gratis ophaalafspraak. Telefoonnummer: 088-8282782. RataPlan komt graag langs om spullen op te halen.