Oorwerk Maassluis'Signia Pure Charge & Go begrijpt wat u nodig heeft'

Redactie 30-01-2020
Foto: Roger van der KraanBram Jongbloed en Erwin van Limburg hebben samen meer dan 35 jaar aan ervaring in huis.

De tijd dat hoortoestellen lelijk of onhandig waren ligt al decennia achter ons. Hoortoestellen van tegenwoordig zijn stijlvol, prettig in gebruik en vooral heel erg slim. Oorwerk Maassluis bewijst dat keer op keer.

Het nieuwste paradepaardje van de Maassluise specialist is de Signia Pure Charge & Go; een hoortoestel dat met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Bram Jongbloed van Oorwerk Maassluis vertelt: "De Signia Pure Charge & Go is het nieuwste van het nieuwste. De akoestische en bewegingssensortechnologie is revolutionair. Met Signia Xperience, zoals de nieuwe technologie heet, begrijpt je hoortoestel wat belangrijk voor je is, zodat je altijd kunt horen wat er voor jou toe doet. Als je bijvoorbeeld uit eten bent dan maakt Signia Xperience het gesprek met je tafelgenoten en de livemuziek kristalhelder, terwijl het stemgeluid van andere gasten zacht op de achtergrond blijft. Dat scheelt veel verwarring en frustratie!"

Streamen

Het toestel combineert high-tech hoortechnologie met heel veel vrijheid. De Signia Pure Charge & Go heeft een accu die de hele dag meegaat en beschikt ook over een snellaadoptie voor als het toestel even snel opgeladen moet worden. Bram gaat verder: "Ook kun je de hoortoestellen koppelen aan andere apparaten met bluetooth om het geluid van je telefoon of je televisie direct naar je gehoorapparaat te streamen en zijn er opties om het leven met tinnitus aangenamer te maken."

Wat misschien nog het meest in het oog springt is het uiterlijk van de Signa Pure Charge & Go. "Het is een slank, gedurfd en verfijnd ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hiermee kun je echt een statement maken."

Aandacht

Oorwerk Maassluis werkt uitsluitend met gediplomeerde audiciens. Bram Jongbloed en Erwin van Limburg hebben samen meer dan 35 jaar aan ervaring in huis. "Professionaliteit vinden we erg belangrijk. We zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken met de meest moderne meetapparatuur. Daarnaast vinden wij, Erwin en ik, persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Iedere situatie vraagt om een eigen hooroplossing en dat maatwerk is ons sterke punt. We beschikken over een ruim assortiment met daarin diverse merken hypermoderne toestellen, maar ook hooroplossingen voor een kleinere beurs."

Oorwerk is te vinden aan de Uiverlaan 2 in Maassluis, de Emmastraat 3 in Naaldwijk, Kerkplein 2 in Monster en de Hoofdstraat 66 in De Lier. Zie www.oorwerk.nl voor openingstijden.