De Westlandse Ride 2020 trapt af

Redactie 02-03-2020
Foto: Michel KortMedewerkers van Nature's Pride steunen de Westlandse Ride.

Met nog krap drie maanden te gaan, geeft De Westlandse Ride op maandag 9 maart de kick off van de vierde editie. Gastheer van deze avond is de hoofdsponsor Nature's Pride in Maasdijk.

"Op deze avond heten we renners, vrijwilligers, sponsors en supporters van harte welkom. We blikken nog even terug op 2018 en vertellen graag welke mooie plannen we hebben voor de komende editie op 6 en 7 juni", vertelt voorzitter Paul Franke. Hij vervolgt: "Natuurlijk geven we ook toelichting op het goede doel van 2020: onderzoek naar de relatie tussen gezonde voeding en kanker, onder toezicht van het Daniël den Hoed Fonds."

'Doel past perfect'

De kick off wordt gehouden bij Nature's Pride, voor de tweede maal hoofdsponsor van De Westlandse Ride. Fred Heyningen (CEO) over het sponsorschap: "Onze visie is: 'De wereld gezonder en duurzamer maken.' Dagelijks werken wij hard om consumenten te laten genieten van de meest smaakvolle groenten en fruit. Het doel dit jaar, het effect van voeding op groei (progressie) van kanker, is voor ons erg belangrijk. Daarnaast hebben wij veel sportieve collega's. Kortom, dit event en goede doel past perfect bij ons en wij dragen hier graag ons steentje aan bij."

De kick off op maandag 9 maart vangt om 19.30 uur aan bij Nature's Pride aan Honderdland 611 in Maasdijk. Graag van tevoren aanmelden via info@dewestlandseride.nl.

Fietsliefhebbers

De Westlandse Ride wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en vindt plaats op 6 en 7 juni. Er is een 24 uurs rit, waarbij 80 teams een etmaal lang in estafettevorm door de regio fietsen. Op zondag 7 juni zijn er toertochten van 25, 55 en 100 km, waar iedere fietsliefhebber aan mee kan doen. Start en finish zijn op de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk. Nieuw dit jaar is een wandelroute op de zaterdag. Kijk voor meer informatie over De Westlandse Ride op www.dewestlandseride.nl.