Speciale uitzending bij WOS

Redactie 19-03-2020
Foto: Gerard VellekoopHet team van WOS Media.

Streekomroep WOS komt vrijdagavond vanaf 18.30 uur met een speciale live-uitzending op tv. De omroep vindt het tijd om de krachten te bundelen en de regio te ondersteunen door het delen van mooie initiatieven en verhalen om kracht uit te putten in tijden van de coronacrisis. Het initiatief komt van een groep Westlandse zzp'ers, waaronder WOS-presentatoren Rob Veenman en Kevin Kouwenhoven en televisiemaker Bart Kester.

De liveshow, die zal komen vanuit De Veiling in Poeldijk, richt zich op regiogenoten die hun verhaal of juist hun initiatief willen delen. Tijdens de uitzending kan er dan ook worden ingebeld. Verder zijn er relevante gasten uitgenodigd uit onder meer de politiek, gezondheidszorg, tuinbouw, industrie en horeca. Ook gaat Jeroen Toet de straat op om verslag te doen van de initiatieven die al plaatsvinden in de regio.

"Verbinding en samenhorigheid is in deze tijd enorm belangrijk. We proberen door middel van de show de regio in deze moeilijke tijd in beweging te laten komen en steun te bieden door de verhalen van anderen te bespreken", aldus presentator Rob Veenman over de show. Het is overigens niet de bedoeling dat mensen langskomen in de studio, want ook daar proberen we het aantal mensen beperkt te houden in verband met het coronavirus.